De Wijnspecialist
Login
Gebruikersnaam:
Paswoord:
Registreer
Menu
Home
Wijndatabank
Handelaars
Wijnnieuws
Forum
Promoties
Wijnkalender
Proefnotities
Wijnvragen
Overzicht
Zoeken
Artikels
Wijnstreken
Druivenrassen
Over deze site
Registreer
Nieuws
Wat betekenen de letters 'mdch' die je vaak op Bordeaux..
Soms zie je op een fles graden staan, soms een percenta..
Wat is terroir?
Hoe noemt men het omhulsel dat rond de kurk zit?
Hoe sterkt moet Sherry zijn?
Wat maakt Champagne rosé zo speciaal?
Rode wijn gezonder dan witte wijn?
Wat is coulure?
Wat is een oenoloog?
Wat is vermouth?
Wat is bloesemval?
Wat is bâtonnage?
Wat is flor?
Wat is Manzanilla?
Wat als een kurk afbreekt?
Wat betekent 'brut'?
Wat is 'blanc de blancs'?
Wat is retsina?
Wat is 'sur lie'?
Wat is een 'krasje'?
Wat is wijn klaren?
Wat is Jungfern?
Wat is Bentoniet?
Wat is 'Nieuwe Wereld'?
Wat is madérisé?
Wat is macération?
Hoe herkent u een bewaarwijn?
Wat is Auslese?
Wat is sabrage?
Wat betekent 'Crémant'?
Wat is een Venenciador?
Wat is het Governo-systeem?
Waar komt de plaatsnaam Meursault vandaan?
Wat is een tastevin?
Wat is wijnsteen?
Wat is de ziel van een fles?
Wat is cava?
Wat is trester?
Wat is grappa?
Wat is Glühwein?
Wat is strohwein?
Waar komt de term 'Bordeaux' vandaan?
Wat is kelderdoek?
Hoe houd ik mijn glas vast?
Wat is tweede gisting?
Wat is spätlese?
Wat is mutage?
Wat is moederwijn?
Wat is 'Heurige'?
Wat is nobele rotting?
Wat is Eiswein?
Wat is botrytis cinerea?
Wat is tannine?
Wanneer kan je best decanteren?
Moet wijn ademen voor het inschenken?
Wat is 'Kurk'?
Wat is 'Barrique'?
Wat is chaptalisation?
Waarom een kurk niet omkeren?
Wat is de beste serveertemperatuur?
Hoe maakt men Rosé?
Waarom gebruikt men zwavel in wijn?
Wanneer spreekt men van een azijnsteek?
Wat is depot?
Wat is vinificatie?
Is wijn gezond?
Wat is 'Droge wijn'?